2014. január 16., csütörtök

Új...

Sziasztok! 

Új év, újult erő (remélhetőleg), új közreműködő!
~ Üdv itt 2014-ben is.
~ Eddig úgy néz ki van pár olvasható KE* sztorink a raktáron! Többségben Zayn-es és Liam-es, de igyekszünk másmilyent is össze hozni! (értsétek: Niall, Louis, Harry)
~ Egy nagyon jó barátnőm csatlakozik az írói társasághoz. Tehetséget lány! Jó helye lesz itt!

Na és akkor egy köszöntő KE* sztori!


~ Az író nő!~ 




Híres író nő vagy! Épp dedikálást tartasz. 2 asztal van bent, egyik hosszabb, nem érted miért, de nem is foglalkoztat! Beülsz az asztal mögé és varod az első embert. Épp a neved közepén tartasz mikor sikítást hallasz. Oda kapod a fejed. Egy tök helyes, veled egykorú, sötét hajú, nagy barna szemű srác van a másik asztalnál, 4 másik sráccal. Tekinteted próbálod vissza vezetni a könyvedre. A dedikálás innentől úgy zajlik, hogy szemeztek avval a sráccal. 5 perc szünetet tartasz csak úgy ahogy a fiúk is. Kisse hátrább mentek úgy mond a színfalak mögé. Oda megy hozzad a srác. "Hello Zayn Malik vagyok! Szépek a szemeid!  Lenne kedved randizni?" Hirtelen kopni- nyelni nem tudsz. Csak bárgyún vigyorogsz és mutatod a hüvelykujjad. Annyira cikinek érzed a helyzetet, hogy vissza rohansz az asztal mögé írni. Megállás nélkül írsz és írsz. Olyan 2 óra elteltével végzel épp indulnál mikor Zayn utánad szol. "Drága a telefon számodat elkérnem és meg is kéne beszelni hol mikor ejtjük meg azt a randit!" 
Vissza mész odaadod a számod megbeszélitek, hogy holnap mentek randizni, de nem ilyen éttermesbe, a program titkos. 
Másnap izgatottan készülődsz. 7-re kész is vagy végszó volt a csengő. Gyors felveszed a kabátot és mész is Zayn- hez. Korizni vitt! Te nem tudtál, ezert megtanított. Volt meg pár randitok és azóta te vagy MRS. Malik!


~ 1DodoPayne

Nincsenek megjegyzések: