2013. február 8., péntek

~ Séta a fanatikus barátnővel (KE* sztori)


[T/N]= te neved

~Séta a fanatikus barátnővel ~



Sétálsz az utcán a barátnőddel. Éppen azon versenyeztek ki tudja tovább vissza tartani a lélegzetét. A versenyt a barátnőd veszíti el mert elkezdet kiabálni meg sikítozni  hogy ott vannak a One Directionos srácok. Te nem szereted őket, vagyis titkon nagyon is belezúgtál Zaynbe. Barátnőd megragadja kezed, kérdés nélkül elkezd feléjük ráncigálni. Nagy sóhajtozások közepette "követed" azt az idióta lányt aki markolássza a csuklódat. 
- Na [T/N] ne kéresd már magad, ne keljen ráncigálnom téged! Végre találkozhatok velük és ha eszt elszalasztom miattad, tud meg kiherélem a plüss mackódat és hallgathatód azt ahogyan éneklem az 1D-nek a számai, úgyhogy jobban jársz ha vonszolod a seggedet.- lett kissé ingerült barátnőd, te hallgatólag mivel szörnyen rossz hangja van és arra kimondottan allergiás vagy, ha valaki hozzá nyúl a macidhoz.
Mikor odaértek barátnőd lerohamozza őket. Te addig meghúzódsz csöndben tőle nem messze. Éppen nagyon "gondolkozol" valamin, igazából csak a fantáziád kalandozott el. Szépen végig mérted Zayn közben beindult a fantáziád, aminek hatására az alsó ajkadba haraptál. Zayn kedvesen rád mosolygott miközben nevét firkantotta rá a lapra. Te is vissza mosolyogtál rá. Te valahogyan nagyon elkalandoztál a képzeletbeli világodban, egyszer csak arra eszmélsz fel, hogy valami a szádhoz ér. Ösztönösen csuktad be szemed a kellemes érzésre, viszonoztad a gesztust. 
- Zayn ez mi volt?- kérdezted meg a srácot miután szembe találtad magad tökéletes arcvonalaival. 
- Fogalmam nincs, egyszerűen késztetést éreztem rá. De a reakciódból ítélve élvezted. Szívesen tenném még ezt máskor is.- rád kacsint.
Erre te megcsókolod...Azóta is boldog párkapcsolatban éltek. 
~ 1DodoPayne


Bocsi kicsi szar lett. Következőt igyekszem majd jobbra írni, és Harrysre. Oldalt tudtok szavazni kiről legyen a következő. Puszi!