2013. január 26., szombat

~ A munka (KE*sztori)


[T/N]=te neved

~ A munka~

Egy klubban dolgozol mint felszolgáló a pult mögött. Munka előírásodban szerepel, hogy ittas állapotban érező vendégeket nem szabad kiszolgálnod, és el kell őket küldened. Eddig szerencsére nem volt ilyennel dolgod... egészen eddig. Három férfi érkezett eléggé ittas állapotban és az tuti, hogy te ezeket az alakokat soha életedben nem láttad és nem is szolgáltad ki őket. Szépen közlöd velük hogy távozzanak, de ők nem akarnak. Egyre eréjesebben szólsz rájuk, hogy hagyják el a szórakozó helyet. Azonban figyelmen kívül hagyják szavaidat és elkezdenek fogdosni. Már ordibálsz velük szó szerint ezt üvöltöd a képükbe: 
- Takarodjatok innen kifelé és ne molesztáljatok vagy nem lesz ennek jó vége!- látod az arcukon, hogy evvel elégé felhúztad őket.
- Nyugi van cica! Nem megyünk mi sehova. Szépen adsz nekünk piát és még magadat is oda adod!- erre az egyik csávesz elkezdi markolászni a melled, amire te egy pofonnal reagálsz. 
- Most azonnal takarodjatok vagy kihívom a rendőrséget!- üvöltöd a képükbe már-már sírva. 
- Na cicuska azt még is hogy gondolod? Mert hogy mi addig nem engedünk el míg meg nem kapjuk azt amit akarjuk. 
- Nocsak-nocsak uraim valami gond van? Ahogy észreveszem a hölgy nem lelkesedig a maguk társaságárt, szép szóval megkérem magukat távozzanak, ha szép szóval nem megy akkor majd az a két hústorony kiteszi magukat. Csak szólok nem kegyelemessek és minden mozdulatomat figyelik mikor kell elintézni a "rossz fiúkat". Na szóval húzás van innen.- küldte el sikerrel a három fickót, egy göndör hajú srác. 
- Nagyon köszönöm, hogy elzavartad őket, el se tudom képzelni mit műveltek volna velem, ha nem jösz te. Nagyon köszönöm. 
- Ugyan semmiség. Amúgy szia. Harry Styles vagyok. A hölgyemény nevét szabad megtudnom? 
- [T/N] vagyok, nagyon örülök. Esetleg szolgálhatok az úrnak valami itallal? 
- Szép neved van, És esetleg egy pohár sörrel. 
- Rendben mindjárt hozom.- lecsapolod majd oda viszed Harrynek. 
- Köszi, lehetne még egy kérdésem? 
- Persze!
- Megtisztelnél egy randival? 
- Öhhh, miért is ne. 
Megbeszélitek a fontosabb részleteket majd más nap randiztok. Nagyon jól sikerült és meg kért hogy legyél a barátnője.Te igent mondtál. 
*Többi a képzeletedre van bízva.
~ 1DodoPayne 





2013. január 25., péntek

Döntöttem/megbeszéltük

Sziasztok! Meghoztam a döntésemet. Ezt a történetet itt és most befejezem, szóval ennyi volt belőle többet nem lesz rész. Viszont a blogot nem szüntetjük meg, hanem csinálunk belőle egy olyas fajtát, ahol KE* sztorik 4-5 fejezetes  kis történetek, vers jellegű izék  vannak. Természetesen lesznek One direction jellegűek és kötetlenek is. Szóval ha gondoljátok velünk maradtok. Az is előfordulhat majd, hogy kérhettek tőlünk. Majd ahogy lesz valami publikusnak ítélt anyaga valamelyikünknek majd hozzuk. 
Puszi: Enci & Dodo