2013. június 22., szombat

FONTOS!


Sziasztok! Szóval...


A lényeg az, hogy a Google Reader meg fog szűnni, nem fogod látni a blogoknak a frissítéseit, amikre fel vagy iratkozva, és a saját blogodon pedig el fogod veszíteni a rendszeres olvasókat. 
Szóval, ha szeretnél megoldást találni erre a frissítésre, akkor olvasd ezt el, Diana Brunwin blogjáról másoltam át ezt a tájékoztatót, amit Ő írt


"Bizonyára a blogspot ezen rész - a design készítő, fanfic író - nem igazán értesült erről az "eseményről". Csak páran tudnak róla nekem is a nővérem szólt, mivel ő egy teljesen más műfajba blogol, de ez most teljesen mindegy. Bizonyára fogalmatok sincs, hogy mi az a Google Reader, mert én se tudtam először.
Mi az a Google Reader?
Mindennap fellépsz a blogspot fiókodba, s megnézed milyen friss bejegyzések kerültek fel más-más blogra. Ezt jelenti a Google Reader, ami behozza a friss bejegyzéseket, hogy ne kelljen mindig, folyamatosan nézned az adott blogod. Nos, ez fog megszűnni. TEHÁT EZ[KÉP]

Akkor mi lesz? Mindennap sorba meg kell néznem a blogokat?
Nem, nem kell! Van egy olyan oldal, ahova ha beregisztrálsz minden blogod bekerül, amit követsz és úgy fogod OTT(!) azon az oldalon látni, mintha blogspoton lennél. De, csak is látni fogod. Ott tudomásom szerint nem írhatsz bejegyzést a blogodra(bloglovinon), csak látod a friss bejegyzéseket. Ugyan úgy berakhatod a saját blogodat is, de csak azt látod ott, hogy kiköveti ott bloglovinon.Tehát blogspoton felrakod az új részt és bloglovinon látják.

Tehát körülbelül három hét múlva már nem fogod blogspoton látni a friss bejegyzéseket tudomásom szerint.

Mi az a "bloglovin"?Az említett oldal, melynek segítségével láthatod kedvenc blogjaid legújabb bejegyzéseit.

http://www.bloglovin.com/




Megkérlek titeket, hogy minél több emberhez juttassátok le ezt a leírást. Akár linkeld valahova ezt a bejegyzést, vagy ilyesmik. FONTOS LENNE!


PONTOSÍTOK!

A feliratkozók is eltűnnek magyar idő szerint július 1.-jén "

forrás: http://mydreamsforonedirection.blogspot.hu/
Szóval megkérlek titeket aki eddig fel volt iratkozva az most is tegye meg ott és aki esetleg nincs az is.



Itt megtaláljátok!

2013. május 30., csütörtök

~ Eljegyzés(*KE sztori)


[T/N]= te neved 
~ Eljegyzés ~



Zayn el vitt egy hajó útra Velencébe. A 2 éves évfordulótokat ünnepeltétek ott. Este indultatok meg a hajóval. A hold fénye tökéletesen beragyogta az egész fedélzetet és Zayn csodás arcát. Fedélzet közepén egy kör alakú lila terítős asztal. Középen 2 ágú gyertya és rózsaszirmok. Folyamatosan rád mosolygott avval a szívdöglesztő mosolyával, erre te is mosolyogtál. Az étel nagyon finom volt. Következő napirendi pontotok a hajó oldaláról nézni a csillagokat. Megpillantotok egy hullócsillagot. Azonnal kívántok, te azt, hogy örökké együtt legyetek. Ezt követően letérdelt eléd. Te nagyon meglepődtél.
- [T/N], hozzám jönnél feleségül? Te vagy az életem! Ez a 2 év volt életem legszebb 2 éve. És még nagyon sokat szeretnék! Hozzám jössz?

- Zayn a legnagyobb örömmel!- ugrottál nyakába és csókoltad meg.

~1DodoPayne

2013. május 14., kedd

Így találkoztam apátokkal! (rövid novella)


Sziasztok! Rám tört az írhatnék és kaptam egy tök jó ötlet így leírtam egy novellába. Remélem elnyeri a tetszéseteket. Véleményt nyugodtan lehet hagyni. :D
Na jó olvasást hozzá!
Puszi: ~1DodoPayne

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Ossie / Os



Dorine Duran


Liam Payne



Lilliam Payne (ikrek)



Andy Payne (ikrek)

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>





Így találkoztam apátokkal!

Két barátnő, egyikük elvetemült fanatikus, a másikuk utálja őket. Dorine elrángatta Ossie-et egy One direction koncertre. Ossie nagy nehezen bele egyezett csak azért, hogy barátnőjének örömöt okozzon. Hát azt a napot se felejti el senki.

...
"- Ossie úgy izgulok, végre- végre- végre. Wííííííí. Végre láthatom a férjemet és a többieket. Úgy imádom őket! Megváltoztatták az életem! Muszáj, hogy Liam felfigyeljen rám! Így jó leszek? Ááá, nem! Légyszi dobd ide azt a szoknyát, meg azt az 1D-s toppot, meg azt az izét is! WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. Kell még csoki vagy kakaó! Melyik kell nekem? Ossie!?
- Először is ember nyugodj le. Ha így viselkedsz el nem megyek veled! Tessék itt vannak a cuccaid! Neked már egyik sem kell, maximum hat nyugtatót lövedék..., bár keveset mondtam.
- Jól van na! A hajam milyen legyen? Egyenes, hullámos? Hullámos lesz. Milyen sminket rakjak? Egyáltalán kell? Nem, nem kell. Os kell vagy nem?
- Ahogy érzed ember! De nem hinném, így is feltűnő leszel, nem kell vakolat.
- Oké. Adj olyan egy órát és elkészülök. Addig foglald el magad! Nézd a Hobbitót vagy nem tudom mit. Ott a gépem szolgáld ki magad!
Egy óra alatt kész is lettem. Indulásra készen álltam  nagyon felpörögve. Egész úton vidáman szökdécseltem a barátnőm mellett, aki csak a szemét forgatta és jót kuncogott rajtam. Épségben bejutottunk a koncertre. Ossie füldugókkal készült, bár szerintem nem sokat használt neki. Volt valami előzenekar ami tök jó volt. Aztán következett a bevezető kisfilmjük. Mindenki nagyon sikítozott.
- Ossie nézd KECSKE, érted KECSKE.- visítottam.
- Értem, értem.
Vége lett a vicces kis filmnek és megjelentek előttem alig pár méterre. Szinte ott helyben elájultam, lehet hogy a sikítás által okozott levegő hiány miatt, bár szerintem inkább a kinézetük segített ebben. Nagyon jól lenyomták a koncert, össze- vissza baromkodtak. Szétröhögtem és ordítottam magam. Nagyon gyorsan el ment a fellépésük ideje, sajnos. V.I.P. jegyeseknek volt dedikálás szóval mi is beálltunk a sorba, Ossie-t rángatni kellet, de jött. Elő vettem a papírjaimat amire kértem az aláírásaimat. Legvégén ült Liam így ő firkantotta alá a papíromat, nem is figyelve arra amit ír.
- Légyszíves megkérhetnélek, hogy a teljes neveddel írod alá nekem a papírt?
- Igen, persze.
Alá írta a papírt, elégedett vigyorral néztem végig a paíron.
- Ossie fuss, de nagyon gyorsan!
- Haver az ott nem egy házassági szerződés a csajszi kezébe?
- De, az!
- Hívjátok gyorsan a rendőröket!
Nem tettünk meg nagy utat amikor elkaptak a rendőrök engem. Első dolguk az volt, hogy beraktak a kocsiba és egyenesen az őrsre vittek. Ott jó bő 2-3 órát ültem egy cellában. Ezt követően 2 rendőr kíséretében a bíróhoz mentünk. Ott megláttam Liamet egy öltönyös fickót és még egyet és még jó párat. Riporterek, újságírók nem voltak jelen. Bele ültettek a bíró melletti helyre és vallatni kezdtek. Elmondták, hogy miért is vagyok itt, a jogaimat és az egyéb ilyenkor szokásos dolgokat. Engem nem érdekelt  hogy hol vagyok és hogy miért. Viszont az nagyon is, hogy Liammel egy légtérben vagyok, tök közel hozzá. És ez még nem a legjobb dolog volt, végig engem figyelt és én is őt. Arcomon maradt a mosolyom. Egy hangra kaptam csak fel a fejem.
- Nos, Mr. Payne szeretne vádat emelni Miss. Dorine Duran ellen?
- Nem! Megelégszem annyival, ha a szerződést megsemmisítik.
- Rendben van, akkor ebben az esetben az ügyet lezárom mindenki mehet.
Azért egy kicsit megkönnyebbültem, hogy nem emelt ellenem vádat. Gyors utána is szaladtam.
- Liam, várj! Szeretném megköszönni, hogy nem jelentettél fel. Bocsánatot szeretnék kérni a kis akcióm miatt.
- Felejtsük el ezt az egészet. A szemedben még mindig lehet látni az elszántságot. Szeretem az elszánt rajongókat. De kérlek ilyet többet ne csinálj. Esetleg, ha tudsz normálisan viselkedni akkor megihatnánk valamit.
- WÍÍÍ, ígérem nem fogok, és megpróbálhatok, de ha elájulok kapj el."
...

- És anyu ez...
- Igen kincsem, tényleg így szerettem bele anyátokba. Így volt ahogy elmesélte. Úgy szeretlek benneteket.- öleli magához Lilliam-et és Andyt, engem pedig megcsókol.

... ~ * THE AND * ~ ...


~1DodoPayne 


2013. február 8., péntek

~ Séta a fanatikus barátnővel (KE* sztori)


[T/N]= te neved

~Séta a fanatikus barátnővel ~



Sétálsz az utcán a barátnőddel. Éppen azon versenyeztek ki tudja tovább vissza tartani a lélegzetét. A versenyt a barátnőd veszíti el mert elkezdet kiabálni meg sikítozni  hogy ott vannak a One Directionos srácok. Te nem szereted őket, vagyis titkon nagyon is belezúgtál Zaynbe. Barátnőd megragadja kezed, kérdés nélkül elkezd feléjük ráncigálni. Nagy sóhajtozások közepette "követed" azt az idióta lányt aki markolássza a csuklódat. 
- Na [T/N] ne kéresd már magad, ne keljen ráncigálnom téged! Végre találkozhatok velük és ha eszt elszalasztom miattad, tud meg kiherélem a plüss mackódat és hallgathatód azt ahogyan éneklem az 1D-nek a számai, úgyhogy jobban jársz ha vonszolod a seggedet.- lett kissé ingerült barátnőd, te hallgatólag mivel szörnyen rossz hangja van és arra kimondottan allergiás vagy, ha valaki hozzá nyúl a macidhoz.
Mikor odaértek barátnőd lerohamozza őket. Te addig meghúzódsz csöndben tőle nem messze. Éppen nagyon "gondolkozol" valamin, igazából csak a fantáziád kalandozott el. Szépen végig mérted Zayn közben beindult a fantáziád, aminek hatására az alsó ajkadba haraptál. Zayn kedvesen rád mosolygott miközben nevét firkantotta rá a lapra. Te is vissza mosolyogtál rá. Te valahogyan nagyon elkalandoztál a képzeletbeli világodban, egyszer csak arra eszmélsz fel, hogy valami a szádhoz ér. Ösztönösen csuktad be szemed a kellemes érzésre, viszonoztad a gesztust. 
- Zayn ez mi volt?- kérdezted meg a srácot miután szembe találtad magad tökéletes arcvonalaival. 
- Fogalmam nincs, egyszerűen késztetést éreztem rá. De a reakciódból ítélve élvezted. Szívesen tenném még ezt máskor is.- rád kacsint.
Erre te megcsókolod...Azóta is boldog párkapcsolatban éltek. 
~ 1DodoPayne


Bocsi kicsi szar lett. Következőt igyekszem majd jobbra írni, és Harrysre. Oldalt tudtok szavazni kiről legyen a következő. Puszi!

2013. január 26., szombat

~ A munka (KE*sztori)


[T/N]=te neved

~ A munka~

Egy klubban dolgozol mint felszolgáló a pult mögött. Munka előírásodban szerepel, hogy ittas állapotban érező vendégeket nem szabad kiszolgálnod, és el kell őket küldened. Eddig szerencsére nem volt ilyennel dolgod... egészen eddig. Három férfi érkezett eléggé ittas állapotban és az tuti, hogy te ezeket az alakokat soha életedben nem láttad és nem is szolgáltad ki őket. Szépen közlöd velük hogy távozzanak, de ők nem akarnak. Egyre eréjesebben szólsz rájuk, hogy hagyják el a szórakozó helyet. Azonban figyelmen kívül hagyják szavaidat és elkezdenek fogdosni. Már ordibálsz velük szó szerint ezt üvöltöd a képükbe: 
- Takarodjatok innen kifelé és ne molesztáljatok vagy nem lesz ennek jó vége!- látod az arcukon, hogy evvel elégé felhúztad őket.
- Nyugi van cica! Nem megyünk mi sehova. Szépen adsz nekünk piát és még magadat is oda adod!- erre az egyik csávesz elkezdi markolászni a melled, amire te egy pofonnal reagálsz. 
- Most azonnal takarodjatok vagy kihívom a rendőrséget!- üvöltöd a képükbe már-már sírva. 
- Na cicuska azt még is hogy gondolod? Mert hogy mi addig nem engedünk el míg meg nem kapjuk azt amit akarjuk. 
- Nocsak-nocsak uraim valami gond van? Ahogy észreveszem a hölgy nem lelkesedig a maguk társaságárt, szép szóval megkérem magukat távozzanak, ha szép szóval nem megy akkor majd az a két hústorony kiteszi magukat. Csak szólok nem kegyelemessek és minden mozdulatomat figyelik mikor kell elintézni a "rossz fiúkat". Na szóval húzás van innen.- küldte el sikerrel a három fickót, egy göndör hajú srác. 
- Nagyon köszönöm, hogy elzavartad őket, el se tudom képzelni mit műveltek volna velem, ha nem jösz te. Nagyon köszönöm. 
- Ugyan semmiség. Amúgy szia. Harry Styles vagyok. A hölgyemény nevét szabad megtudnom? 
- [T/N] vagyok, nagyon örülök. Esetleg szolgálhatok az úrnak valami itallal? 
- Szép neved van, És esetleg egy pohár sörrel. 
- Rendben mindjárt hozom.- lecsapolod majd oda viszed Harrynek. 
- Köszi, lehetne még egy kérdésem? 
- Persze!
- Megtisztelnél egy randival? 
- Öhhh, miért is ne. 
Megbeszélitek a fontosabb részleteket majd más nap randiztok. Nagyon jól sikerült és meg kért hogy legyél a barátnője.Te igent mondtál. 
*Többi a képzeletedre van bízva.
~ 1DodoPayne 





2013. január 25., péntek

Döntöttem/megbeszéltük

Sziasztok! Meghoztam a döntésemet. Ezt a történetet itt és most befejezem, szóval ennyi volt belőle többet nem lesz rész. Viszont a blogot nem szüntetjük meg, hanem csinálunk belőle egy olyas fajtát, ahol KE* sztorik 4-5 fejezetes  kis történetek, vers jellegű izék  vannak. Természetesen lesznek One direction jellegűek és kötetlenek is. Szóval ha gondoljátok velünk maradtok. Az is előfordulhat majd, hogy kérhettek tőlünk. Majd ahogy lesz valami publikusnak ítélt anyaga valamelyikünknek majd hozzuk. 
Puszi: Enci & Dodo